Çevrim İçi Sayfamız Hakkında

1985 yılında KÜÇÜKÇEKMECE’de açılan küçük bir nalbur dükkanı, 38 yılda;  2 perakende mağazası ile Türkiye’nin önde gelen yapı marketlerinden biri haline gelmekte.

Arzum Nalburiye; inşaat ve yapı malzemelerinin toptan ve perakende satışına devam ederken, iş alanını ve gücünü büyüterek tecrübesine ihracatı da ekledi.

Hızla gelişen Arzum Nalburiye sektörünün öncü ve lider markası olma yolunda büyük bir adım daha atarak ARZUMNALBUR.COM e-ticaret sitesi yatırımını da 2023 yılbaşında hizmete açtı.

Açılışa özel tüm ürünlerde ücretsiz kargo hizmetiyle e-ticarete hızlı bir giriş yapan ARZUMNALBUR.COM; temelden çatıya, banyodan mutfağa, bahçeden elektrik malzemelerine kadar binlerce ürünü %100 müşteri memnuniyeti ve iade güvencesiyle tüm Türkiye’ye satışa sunmaya başladı.

ARZUMNALBUR.COM; kaba inşaat malzemelerinde kapıya teslim satış hizmeti sunarak e-ticaret pazarında bir ilki gerçekleştirdi ve yenilikçi ruhu ile alanında fark yarattı. Pilot uygulama olarak şimdilik sadece İstanbul’ da olan bu uygulama yakında arzumnalbur.com ayrıcalığı ile tüm Türkiye’de

Geniş ürün yalpazesine sahip çevrimiçi yapı market mağazası

Evinizde yaşadığınız tüm sorunlara ve değişime çözüm odaklı baktığımız çok yönlü yapı sektöründe bilgi ve birikimimizi e-ticaret sitemizde de siz değerli misafirlerimize sunmaktayız

Boya ekipmanlarından Hırdavat’a
Elektirik malzemelerinden Mutfak ve Banyo aksesuarlarına

Ürün yalpazemiz ve personelimiz her geçen gün artarak hizmet kalitemize yansıtmak amaçlı çalışıyor,tüm isteklerinize hızlı cevap verebilmek adına gelişiyoruz

EN İYİ FİYAT

ŞİRKETİMİZİ BULUN

Morbi gravida sapien ut tellus porttitor, in egestas purus posuere. Suspendisse justo enim, imperdiet vitae volutpat nec, luctus eu neque. Integer varius, eros eget cursus placerat, nisi ipsum commodo enim, eu finibus felis ligula.

CENNET MAH.-YENİ MAHALLE

Çalışma saatleri : PAZAR hariç her gün

sabah:08:00
akşam : 20:00

Yeşilova - Gültepe mahallesi

+90(553)4077726